Boekredactie

Boekredactie voor geesteswetenschappers en kunstenaars
Al jaren weten privépersonen en organisaties mij te vinden voor de redactie van boeken en proefschriften. Historici, kunstenaars en kunstkenners, cultuurwetenschappers, filosofen, theologen, letterkundigen. En andere denkers en scheppers.

Ik help met de boekstructuur en met schrijfplanning, geef stijladvies en lever een zorgvuldige en trefzekere tekstredactie die de inhoud onderstreept. In het Nederlands en Engels.

Ook voor ingewikkelde opdrachten
Bijzonder enthousiasme koester ik voor complexe boekprojecten, zoals het bundelen van de verspreide artikelen van een auteur en het toegankelijk maken van proefschriften.

Ieder project is anders
Ik werk met reguliere tarieven voor Nederlandse en Engelse algemene en academische boekredactie. Complexe opdrachten vragen een prijsstelling op maat. Mail me gerust voor mer informatie en vrijblijvend overleg:

Kijk voor voorbeelden bij Portfolio boekredactie.

Bij Schrijversportfolio vind je mijn eigen boekpublicaties.